• Klantenservice 020-8208136
  • Live Chat Support Offline
  • Winkelwagen

Klantensysteem Home > Kennisbank > Webhosting > Hoe krijg ik mijn website online?

Hoe krijg ik mijn website online?

Na het activeren van uw webhosting pakket krijgt u toegang tot de webhosting omgeving.

FTP toegang

Om uw website te uploaden dient u gebruik te maken van een FTP-programma. Via het FTP programma kunt u vervolgens een verbinding maken met de server om uw opslagruimte te bereiken. Maak daarbij gebruik van de login gegevens die u heeft ontvangen bij uw welkomst mail. Mocht u deze gegevens kwijt zijn dan kunt u een nieuw wachtwoord aanmaken via het webpaneel.

Uw website dient u te uploaden in de map httpdocs/ .

Bij elke nieuwe webhosting account wordt er standaard een voorbeeld website geïnstalleerd. Deze kunt u het beste vooraf eerst verwijderen om ruimte te maken voor uw eigen website.

Nadat u uw website heeft geupload dan kunt u uw website opvragen via uw favoriete webbrowser door uw domeinnaam in te voeren.